Sanjala sem te

Pišem ti o  sanjah, ki sem jih imela eno leto preden sem te obiskala.  Takrat nisem še vedela zate, pa vendar sem sanjala pogovor s tabo.

Sanjala sem, da sedim v sobi z žensko. Jaz sem sedela na eni zofi in ona na drugi. Pogovarjali sva se, bila sem vesela, sproščena, osvobojena. Vedela sem, da nisem več s svojim takratnim partnerjem, s katerim sva bila skupaj devet let, in da sem brez svojega avtomobila.  Ni mi bilo jasno, zakaj je tako, saj partnerja nisem imela namena zapustiti in tudi avta nisem imela namena prodati. In nisem vedela, zakaj vidim povezavo z zapori.

Pred enim mesecem sem se razšla s svojim partnerjem in prodala avto. Začutila sem, da sem prišla čisto do dna in takrat sem zvedela zate, Melita.  Ko sem bila prvič pri tebi, sem takoj vedela, da je to pogovor, ki sem ga sanjala pred enim letom.  Točno tako je bilo kot v sanjah. Zdaj sem razumela tudi zapore. V neposredni bližini živiš in tam si delala.

Po tretjem srečanju se je pred mano pojavilo kristalno čisto belo srce, ki se je spojilo z mojim srcem. Začutila sem celost, polnost, toplino in svobodo iz sanj.  Zdaj jih lahko živim.

 

Hvala, Melita.

Lucija