Vrtci

Vzgojiteljice

Hvaležna sem za to delavnico. Šele zdaj se pravzaprav zavedam, da sem močna ženska.

 

Delavnica se mi je zdela na trenutke čustvena in zelo zanimiva. Razmišljati sem začela o stvareh na drugačen način, pridobila sem odločnost, na kateri bom morala še delati. Dobila sem tudi potrditev, da opravljam svoje delo s srcem, da je moje poslanstvo vzgojiti otroke v samostojne odrasle osebe. Vidim, kako je vzgoja mojih staršev vplivala na mojo osebnost.

 

Spoštujem sebe in se znam imeti rada. Če se znaš imeti rad, te imajo radi tudi drugi. Šepet Srca = lepši svet.

 

Končno sem videla sebe tudi od znotraj. Groza, sem to jaz? To čutenje sebe me je zgrozilo in opogumilo.

 

Hvaležna sem vam, da ste mi pokazali moč v meni!

 

Odprto srce in smeh na obrazu odpre srca do drugih ljudi.

 

Počutim se svobodno. Presenečena sem nad svojimi občutji. Prišla brez občutij, odšla z neverjetno energijo. Ta trenutek sem srečna.

 

Bolj odločna, samozavestna oseba sem po tej delavnici.

 

Sproščeno, nazorno podajanje. Na začetku sem bila zadržana, kasneje sem se sprostila in uživala.

 

Vedno odidem pomirjena/umirjena sama s seboj iz delavnice.

 

Srečala sem samo sebe. Odprle so se mi rane, za katere sploh nisem vedela. Sklenila sem, da še danes začnem s pisanjem dnevnika, saj res potrebujem najboljšega prijatelja.

 

Prijetno počutje, večja samozavest, sprememba pri sprejemanju drugih ljudi, dopustitev, da tudi drugi kdaj razvajajo mene.

 

Delavnice so mi bile zelo všeč. Veliko sem se naučila in sprostila. Delavnica mi je dala veliko in Melita mi je dala veliko, res veliko. Želim si, da bi naslednje leto delavnico ponovili. Z veseljem bi se je udeležila. Hvala ti, Melita.

 

Veliko stvari sem po sili razmer predelovala v sebi v preteklosti. Vendar so mi dale te delavnice vedenje in moč, da sem na pravi poti. Poti, ki vodi v osebni mir, iz katerega lahko črpaš svojo energijo in veselje do življenja, ki jo rada delim tudi z drugimi.

 

Začela sem opazovati in čutiti sebe. Sedaj lahko vidim tudi druge.