Osnovna šola

Učitelji

Takšne delavnice bi morale biti obvezne za vse ljudi, ki delajo v šolstvu, tako kot je obvezna diploma oz. strokovni izpit. V šolah bi bilo treba uvesti predmet za učence, kjer bi izvajali tovrstne delavnice. Mislim, da po tem šole ne bi potrebovale vzgojnih načrtov. Hvala.

 

Toplo priporočam delavnico tistim ljudem, ki še niso uspeli odpreti svojega srca.

 

Na delavnici so mi bile najbolj všeč praktične vaje. Pogled na življenje, ki ste nam ga posredovali, bi sama vključila v redni program, saj naši učenci živijo v tako drvečem svetu, da na vrednote, ki nas navsezadnje ohranjajo pri življenju, pozabljajo, jih ne občutijo.

 

Že po prvem delu sem imela občutek, da se me je delavnica  (vaja oče-mati) zelo dotaknila. Jokala sem in sprala bolečino iz sebe. Velikokrat se spomnim  nasvetov, ki jih uporabim v dani situaciji. Hvala!

 

En preprost hvala za toplino, pozitivizem, predano nam znanje. In za strast, ki jo kažete do svojega dela. Hvala za nove izkušnje!

 

To, kar sem slišala tu, pa morda še kaj o odnosih, bi morali slišati tudi učenci. Morda bo svet tako hitreje lepši in bolj poln zadovoljnih ljudi.

 

Super! Končno iz teorije v prakso. Žal je bila skupina malce neprimerna. Mogoče bi bilo boljše, da bi se prostovoljno prijavile osebe, ki bi želele sodelovati.

 

Zanimivo, razmišljujoče.  Se dotakne lahko vsakogar.

 

Delavnica pomaga poiskati samega sebe, da se začneš zavedati svojih napak in da vzameš življenje v svoje roke.

 

Delavnice so mi bile všeč – življenjske, realne. Pravo delo se šele začenja. Upam, da mi bo uspelo.

 

Še bolj me je spodbudila, da moram spremeniti sebe, ne drugih okoli sebe. In da delam majhne korake v tej smeri.

 

Delavnica mi je dala potrditev, da delam prav.

 

Zelo intenzivna delavnica, vendar bi si želela, da bi potekala v krogu ljudi, ki bi jih lahko izbrala. V meni je prebudila veliko razmišljanja. Hvala.

 

Delavnica mi je bila zelo všeč, saj me je spomnila, da sem nase malo pozabila. Opomnila me je, da moram najti čas za delo na sebi.

 

Pogled vase, začetek razmišljanja, da se moram imeti rada in da si dovolim ŽIVETI z vsem, kar imam in si želim. Hvala vam za pozitivno energijo, za razmišljanje.

 

Posebno se me je dotaknila vaja Moje mesto v življenju. Nikoli nisem o svojih razmišljala na ta način. Videla sem staro mamo, ki stoji za menoj.

 

Imela sem čas za razmišljanje o sebi in svetu okoli sebe. Naučila sem se biti odločnejšča, več hrepenenja po naravi.

 

Zelo mi je bila všeč srčna koherenca, saj se edino tako sprostim in pozabim na vse. Vaja, govorjenje-poslušanje, ki smo jo delali, je super! Take vaje bi delala z ljudmi vsak dan, da se malce zamislijo, kako je grdo ignorirati!

 

Mir, tišina, zbranost … to potrebujemo. Tudi jaz. Upam in želim, da nam bo v kolektivu in v življenju, po teh izkušnjah, lažje. Hvala.

 

Všeč mi je bila tematika, ki je posegla v našo globino in nam dala pogum, da smo začeli razreševati določene blokade, probleme, strahove in o njih razmišljati brez strahu!