Rojevanje sama vase, Pogovori s Srcem, Šepet…

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
 • Leta tišine in notranjega popotovanja
  Sledijo leta tišine in zavestnega vstopanja v notranje prostore, ki jih je odprlo popotovanje. Pot, ki sem jo naredila navzven, se mora zaključiti še navznoter. Ni lahko. Srečujem vse strahove. Počasi počasi se rojevam sama vase in razvijam orodja, ki bodo drugim pomagala na poti.
 • Ženska spirala
  Povabljena sem na poroko v Kijev, Ukrajina. Srečam lončarja, ki vztraja, da me želi naučiti izdelovanja vaze. Nekaj v meni prepozna sporočilo. In že sem za kolovratom in skupaj ustvarjava. Vsa umazana od gline, od znotraj zagledam, kako se ustvarja oblika spirale. Čisto navdušena sem. Pogleda me in pravi: »Ženska spirala je tisto, kar si prišla prebujat v svet«. Zmrazi me po celem telesu. Zavrne plačilo. Pravi, da je bila to njegova naloga. Vedno znova se čudim, kako življenje najde pot, da nam preda sporočilo.
 • Bela golobica
  Med potovanjem po Tibetu v dnevnik zapišem »Nikola Tesla: Bela golobica«. Ne razumem še. Pride, ko dozorim. Teslova skalarna frekvenca. Frekvenca srca. Nikola Tesla je poznal skrivnosti univerzuma. Vse je frekvenca. Višja kot je, hitreje pomaga raztapljati ograde, ki smo jih postavili okrog lastnega izvira. Predano mi je orodje, za katerega sem prosila.
 • Pogovori s Srcem
  Čas za služenje življenju. Ustvarim Pogovore s Srcem. V obliki pogovorov, terapij, delavnic in predavanj predajam vedenje, kako se povezati z lastno modrostjo, z glasom srca.
 • Grčija
  Na 41. rojstni dan, devet let po sanjah o centru srca, me znova pokliče v Grčijo, v Atene. Pod Akropolo. Že prvi večer dobim natančna navodila za pot, ki jo moram opraviti. Čudim se, s kakšno preciznostjo me vodi življenje. Čutim, kako se v meni integrirata vzhod in zahod.
 • Nikola Tesla
  V sanjah me obišče Nikola Tesla.
 • Šepet srca
  Pogovori s Srcem se preimenujejo v Šepet Srca. Zlata mreža src je vse močnejša. Svet srca, kjer čutimo spoštujemo, zaupamo in sodelujemo dobiva vse bolj jasno podobo.
 • Svet
  Šepet Srca počasi prestopa meje Slovenije.