Srečanja: “Ne morem več po starem.”

V glavi nam je vse jasno. Veliko smo prebrali, hodili na delavnice, predavanja,  zdi se nam, da razumemo. V življenju pa nam ne gre in ne gre. Vemo, kako bi radi živeli, realnost pa je popolnoma drugačna. Vrtimo se v začaranem krogu.  Ni dovolj, da samo glava razume, ampak se mora spremeniti zapis, vibracija v vsaki celici našega telesa. Šele takrat začnemo privabljati drugačne situacije, ljudi v svoja življenja. Povezati moramo telo, srce in glavo. Če želimo to narediti, moramo pogledati v naše nezavedno, v klet, kjer so vtisnjeni družinski vzorci, ki prehajajo iz generacije v generacijo in kjer se skriva vse tisto, česar ne maramo.

Namen srečanj je točno ta. Da se odpravimo v klet, jo začnemo pospravljati in se je zavedati. In da postavimo trden temelj, na katerem bomo lahko gradili življenje, po katerem hrepenimo. Predam vam orodja.

V osnovi je delo razdeljeno na tri srečanja, med vsakim je od dva do tri tedne premora. Po vsakem srečanju se odločite, ali želite z delom nadaljevati ali ne.

Naučimo se osrediščiti. Samo osrediščeni se lahko zares slišimo. In samo osrediščeni smo lahko vodje sebi in drugim.

Poiščemo svoje mesto v življenju. Odnos do očeta in mame je ključen. Predstavlja nam model za vse odnose v našem življenju. Oče nam na notranji ravni daje  podporo, mama pa varnost. Brez tega naše življenje ne steče. Naša stavba nima trdnega temelja in hiša se nam stalno podira. S to vajo  se vzpostavi naravni red. Od staršev vzamemo ljubezen, ki sta nam jo želela dati, pa jo zaradi lastnih bolečin nista znala. Umirimo se. Zdaj znamo v polnosti predati ljubezen svojim otrokom.

Dobimo orodja, ki nas povezujejo s šepetom našega srca.

Pogledamo, kaj preprečuje srcu, da se ne zmore odpreti in zažareti v polni moči.

SREČANJA SE IZVAJAJO INDIVIDUALNO ALI SKUPINSKO V OBLIKI DELAVNICE POT DO SRCA.

Naučimo se čutiti in držati meje svojega intimnega prostora.

Naučimo se upravljati svojo energijo tako, da jo imamo stalno v izobilju. Brez tega ne moremo biti resnično ustvarjalni.

Naučimo se govoriti tako, da nas ljudje slišijo,  reči znamo jasen in odločen ne.

Pri ženskah prebujamo maternico, pri moških haro. Tam je skrita naša moč. Avtentična. Ljudje nas spoštujejo in nimamo več težav z avtoriteto. Neubogljivost otrok ni več problem, čutijo se varni.

Pogledamo, ali naše srce že lahko žari v polni moči.

SREČANJA SE IZVAJAJO INDIVIDUALNO ALI SKUPINSKO V OBLIKI DELAVNICE POT DO SRCA.

Na tretjem srečanju pregledamo še enkrat vse, kar je bilo narejeno. Naredimo popravke tam, kjer je treba. Zaokrožimo naše delo v celoto.

Postavili smo trden temelj in zdaj znamo uporabljati vsa orodja, ki nam pomagajo, da se naše srce zopet odpre  v poln žar. Da si upamo vse bolj živeti tako kot čutimo v sebi. Nič več nismo žrtve, ampak ustvarjalci.

SREČANJA SE IZVAJAJO INDIVIDUALNO ALI SKUPINSKO V OBLIKI DELAVNICE POT DO SRCA.