Aktivacija: “Želim živeti iz srca.”

Aktivacija srca je namenjena tistim, ki so notranje pripravljeni stopati po poti do srca hitreje. To, da ugotovijo, kdo so in zakaj so tukaj, postane njihova prioriteta. Želijo služiti življenju in čutijo, da je prišel čas, ko morajo predati svoje darove svetu.

Nihče ne more poti prehoditi namesto nas, ker bi nam s tem odvzel bistveno – izkušnje in z njo modrost. Kar se da narediti je, da se s posebnim postopkom zviša naša frekvenca, zato vse teče hitreje. V vseh časih so bila poznana orodja za pospeševanje razvoja zavesti. Svojemu srcu damo z aktivacijo namero, da nam pomaga, da se ne ustavljamo na poti. Voditi nas začne modrost srca.

Biti v srcu je mehkoba, toplina, čutnost, pa hkrati trdnost, jasnina in globok mir. Povezanost. Stik z modrostjo življenja samega.

Aktivacija se naredi v dveh zaporednih dnevih. Priporočam, da si ta dva dni vzamete čas samo zase. Imate lahko izkušnjo bivanja v srcu. Ko človek to doživi, ga nič več ne ustavi, da ne bi prehodil svoje poti. Ker šele takrat zares v polnosti zaživimo.

AKTIVACIJO JE MOGOČE NAREDITI PO USPEŠNO OPRAVLJENIH SREČANJIH, ČE TAKO VI KOT JAZ ZAČUTIVA, DA STE NA TO RESNIČNO PRIPRAVLJENI.